Reactie van 60 Plus Reizen op Radar Kassa en Facebook

Het is een feit dat de consument steeds kritischer en mondiger wordt.

Zelfs wanneer men nog nooit met ons op reis is geweest of aan een presentatie heeft deelgenomen heeft men een mening. Wij zijn dagelijks gemotiveerd om op een correcte manier onze diensten en service aan te bieden en te verbeteren.

Tegenwoordig wordt er bij kritiek of bij klachten steeds vaker gebruik gemaakt van anonieme klachtenforums zoals Kassa (VARA) en Radar (TROS). Eveneens wordt facebook niet alleen gebruikt om vreugde en plezier met elkaar te delen, maar ook als klaagmuur.

Doormiddel van forums kan er verwarring optreden over onze reisorganisatie. We betreuren dat onze reizen presentaties soms ten onrechte geassocieerd worden met verkoopdemonstraties, waar allerlei goederen verkocht worden. Bij ons is dit niet het geval, wij zijn een officieel ingeschreven reisbureau.

Dit vinden wij jammer, omdat er op deze forums geen hoor en wederhoor tussen bedrijven en klanten kan plaatsvinden. Daardoor wordt het moeilijk om samen tot een goed gesprek te komen.

We begrijpen dat wanneer er misverstanden zijn, het soms makkelijker is om anoniem te klagen op een forum in plaats van met ons een open gesprek aan te gaan. Dit laatste stellen wij wel op prijs.  Wij respecteren de mening van onze klanten en relaties.

Indien u vragen of klachten heeft over onze werkwijze, of andere zaken, laat het ons dan persoonlijk weten. Zo kunnen we samen sneller tot de goede oplossing komen.

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens kantoor uren via 050-8530612 of middels het contactformulier op onze website.

Wij staan u graag te woord.

Team 60PlusReizen

 

Over de auteur

client-photo-1
Jurjen

Reacties

Albert Vietje
21 mei 2019
Dit is een berichtje naar mijn hart. Ga al jaren mee met de reizen van 60plus en om eerlijk te zijn nog nooit een slechte ervaring. Afspraken worden altijd nagekomen en er is altijd een respectvolle benadering. Ook ik ken de "slechte" verhalen van notoire klagers. Ga dan niet en verziek niet het plezier van anderen. Klaag bij de bron als iets niet naar je zin is, maar verspreid geen onzin verhalen.

Geef een reactie