Aan de westkust van Istrië

9 daagse Kroatië

Vertrekdata  eind september / begin oktober 2024

In 2024 hebben we wederom de daagse reis naar Kroatië op het programma staanMaar dan compleet vernieuwd. Andere bestemming, andere tussenovernachtingen, en een dag langer.

We hebben een nieuw hotel in Opatija als uitvalsbasis voor deze mooie reis. Een stadje aan de oostkant van Istrië. De boulevards nodigen uit voor een wandelingetje langs het azuurblauwe water. Er zijn de nodige terrasje waar u heerlijk kunt zitten, onder het genot van een kopje koffie of een drankje, uitkijkend over zee. Bootjes liggen aangemeerd of dobberen in het kraakheldere water.  Heerlijk rustgevend. Genieten !!

Wij brengen u er naar toe in een comfortabele touringcar. We knippen de heenreis in twee stukken. De eerste dag is een reisdag. Onderweg dineren we in Duitsland en we komen ’s avonds aan bij het Amedia-Hotel in Dachau, ten noorden van München. Daar verblijven we 2 nachten. De tweede dag van de reis wordt samen met de chauffeur ingevuld rondom München. De derde dag doorkruisen we de Alpen via het prachtige Oostenrijk en Slovenië, en rijden we door naar Kroatië.

We hebben voor deze reis kamers gereserveerd in bij de Liburnia-keten in Opatija..

Bij aankomst in Kroatië, op de 3e dag van de reis, wordt u ontvangen door ons reisteam. We hebben altijd eigen mensen ter plaatse als aanspreekpunt en om de gehele reis te begeleiden

Met het excursiepakket dat u ter plaatse bij kunt boeken krijgt u een leuke, afwisselende invulling van uw reis. U kunt met volle teugen genieten van de schitterende omgeving. De mooie natuur in het binnenland, de cultuur en folklore op het platteland. En natuurlijke de prachtige kust met de wat meer toeristische plaatsen rondom de oude vissershaventjes. We bezoeken o.a. de eilanden Krk, daar kun je nog via een brug naar toe rijden, en Cres, daarvoor nemen we wel de veerboot. ( excursieprogramma onder voorbehoud ). Met het excursiepakket vullen we 3-dagen in Kroatië, de vierde dag is vrij te besteden in Opatija.

( Wijzigingen in het programma zijn altijd voorbehouden. )

 

Vertrek U wordt opgehaald op één van de vertrekplaatsen met een touringcar van Doornbos, Kassing Tours of Heidebloem
Vertrektijd U wordt hierover op de hoogte gebracht
Inclusief
In de buurt ophalen en terugbrengen. Busreis heen- en terug.
3 overnachtingen in Dachau en 5 overnachtingen in een Liburnia-hotel in Opatija. Halfpension Dus 8 x ontbijt, en 8 x diner.
 Nederlandse reisbegeleiding
Niet Inclusief
Service Plus Pakket € 69 p.p
1-persoonskamertoeslag(indien een 1 persoonskamer gewenst) €25,- per nacht
1

Dag 1 Vertrek

U wordt opgehaald met een touringcar van Doornbos, Kassing Tours of Heidebloem bij een opstapplaats bij u in de buurt.
 • Reis naar Dachau bij München voor de tussenovernachting
 • Diner.
2

Dag 2

 • Samen met de chauffeur een dag rondom München.
 • Diner in het hotel.
3

Dag 3

 • Doorreis naar Kroatië
 • Ontvangst aan het eind van de middag door ons reisteam.
 • Diner en gezellige avond in het hotel.
4

Dag 4

 • Excursiedag
 • Rondrit onder leiding van een gids.
 • Diner en gezellige avond in het hotel.
5

Dag 5

 • Excursiedag
 • Rondrit onder leiding van een gids.
 • Diner en gezellige avond in het hotel.
6

Dag 6

 • Vrije dag ter eigen invulling
 • Diner en gezellige avond in het hotel.
7

Dag 7

 • Excursiedag
 • Rondrit onder leiding van een gids.
 • Diner en gezellige avond in het hotel.
8

Dag 8

 • Ontbijt in het hotel.
 • Terugreis naar de tussenovernachting in Dachau
 • Diner in het hotel.
9

Dag 9

 • Na het ontbijt terugreis naar Nederland

Reis beoordeling

4.67 gebaseerd op 6 beoordelingen
19 februari 2024

duidelijke beschrijving van de reizen.
Heb belangstelling en reis alleen.

24 april 2024

Wat een geweldig mooie reis. Nienke het zonnestraaltje in de regen en samen met Erik een top combinatie. Wat hebben wij genoten van de uitleg en excursies. De eerste keer maar zeker niet de laatste.

30 april 2024

Op 17 April zijn wij naar Kroatie vertrokken een prachtige reis Nienke en Annemarie waren onze reisleidsters Dat deden ze geweldig Buschauffeur Erik was fantasties en natuurlijk zijn hippe schoenen niet te vergeten Groetjes Gerda en Einie

7 mei 2024

Wij hebben geweldige mooie reis gehad maar een minpuntje was onze kamer in Apatija. De meeste gasten van onze bus hadden grote kamers een grote douche ruimte Wij hadden met nog 2 stellen een kleine kamer met een heel kleine kamer e douche Deze douche was maar ongeveer 3.5 vierkante meter Wij zijn beide 80 jaar en we konden ons niet draaien of bukken in de douchecabine, en we vinden niet redelijk dat we zo’n kleine kamer hadden en de rest een veel grotere We moeten allemaal dezelfde prijs betalen en dan denk je dat je allemaal dezelfde grote kamer krijg Dus Wij vinden ons een beetje benadeeld Wij willen wel weer met 60 plus reizen maar niet op deze manier

18 mei 2024

Wij zijn zeer tevreden over de reis naar Kroatië alleen het eten van het hotel in Duitsland viel tegen verder hebben mijn man en ik genoten van de reis alles was goed georganiseerd en Maarten en Nienke hebben het erg goed gedaan

18 mei 2024

Wij hebben een mooie reis naar Kroatië gehad, vertrek 29 april met Patrick, een goede en leuke chauffeur en Maarten en Nienke de 2 gidsen, zij wisten alles over de omgeving, prima begeleiding. We hadden ook een heel leuke groep. Wel hadden we vooraf willen weten dat het reisschema is aangepast en wat er vervallen was. Plitvice was de reden dat wij in november 2023 boekten en nu bleek juist die bestemming niet door te gaan, misschien hadden we dan voor een andere reis gekozen. Bijna niemand was op de hoogte van de2 nachten in Dachau, dat bleek in de bus. Verder hebben we een mooie reis gehad maar ik wil nog wel klagen over het diner in Dachau. Dag 1 ging nog wel, dag 2 was al minder en dag 8 was het ronduit SLECHT. Eenzijdig, lauw en weinig keus. We kwamen 10 minuten voor de tijd en toen was het meeste als op, er stond dan ook weinig voor 52 mensen, groenten waren zo goed als op en er werd niets meer aangevuld. Hopelijk doen jullie hier iets mee.
Groetjes, Ad en Trudi

Laat een Beoordeling achter

Beoordeling