Rivier Cruise Maart 2017

Hallo vrienden van onze reisclub 60 plus reizen.

18 maart en 25 maart hebben we weer afgesloten met twee prachtige rivier cruises met vele bekende vaste reizigers en nieuwe avonturiers .

Na het uitgebreide ontbijt zijn wij aan boord geweest, en we hebben mee mogen genieten van de sfeer.

De sfeer was gemoedelijk, gezellig en zeer ontspannen, na de lunch was er rond 16.00 uur tea time met een heerlijk gebakbuffet en andere lekkernijen.

Rond 19.00 uur hebben we mogen aanschuiven bij het 4 gangen captain diner, we hebben heerlijk gegeten.

Alle gasten waren zeer onder de indruk van de rivier cruise en een groot deel van de gasten hebben meteen geboekt voor november. (bedankt)

Door zelf aan boord te gaan en met de gasten te praten, leren we iedere keer weer iets nieuws, wat voor onze gasten belangrijk is.

Een mevr. zei: ik vind het zeer prettig dat ik met de bus word opgehaald en niet met het openbaar vervoer naar de boot moet, zo kan ik zelfstandig reizen en ben niet op andere aangewezen.

We hebben een paar foto’s gemaakt met onze smartphone om een indruk te geven hoe gezellig het was.

 de-Regina-Rheni samen-dineren ons-motto-gezellig-samenzijn live-muziek-aan-boord

 Groetjes en ik zie u graag weer fris en gezond op één van onze volgende reizen.

Jurjen

 

 

Over de auteur

client-photo-1
Jurjen

Reacties

Ellen Kop, Amsterdam.
10 april 2019
Zowel in november '18 als in maart '19 ben ik weer mee geweest op riviercruise, deze keer met het schip Aurelia. Goede wijn behoeft geen krans, maar toch opnieuw mijn complimenten voor beide geweldige vaarten, waarin het werkelijk aan niets ontbrak. Een paradijsje op de Rijn en Moezel. In november stond het water wegens de lange zomerse droogte nog erg laag, waardoor we in Bonn niet konden aanmeren. Wel hebben we Andernach en Düsseldorf bezocht en net het begin van de kerstmarkt mee kunnen pakken. Sander begeleidde ons prima en gaf heel veel praktische informatie. In maart was er even verwarring bij aankomst in Andernach. Chauffeur Dolf belde een paar maal tevergeefs de reisleiding, waarop de groep toen maar een eindje ging lopen richting boot. Later kwam de bus met bagage ook aan en verliep de inscheping verder vlot. Overigens deed de vrolijke reisleidster zeer haar best voor ons en zorgde voor ontspanning op de avonden, alle begin is moeilijk. Het nu prima vaarwater bracht ons telkens eerder op de bestemmingen dan verwacht. Of lag dit aan de vier kapiteins, die een uitstekend team vormden? Des te langer konden wij aan wal en genieten van Winningen, Boppard, Rüdesheim (waar wij zelfs een toeristisch treinritje maakten) en het mooie Bonn. Helaas, helaas, alweer was het Beethovenhaus (voor één dag) gesloten, voor de derde keer in Bonn had ik pech. Maar er viel verder genoeg te bewonderen èn te winkelen, het weer was ons ook gunstig gezind. Met een feestelijk diner sloten we de fijne cruise af, nou ja, eigenlijk pas met het rijkelijk ontbijt de volgende dag. Daarna haalde Dolf ons op en bracht ons weer veilig naar onze woonplaatsen. Hierbij ook hulde voor busbedrijf Kassing en zijn betrouwbare, ervaren en vriendelijke chauffeurs.